Organisatie

MIK & PIW Groep als werkgever 

MIK & PIW Groep is een grote maatschappelijke organisatie in Zuid-Limburg, gericht op kinderopvang en sociaal werk. Elke dag zetten al onze betrokken collega’s zich met hart en ziel in om de kanskracht van de mensen om hen heen te vergroten. De kanskracht van de mensen in de samenleving, maar ook van elkaar en jezelf.   

Kansen creëren doe je bij MIK & PIW Groep 

Bij MIK & PIW Groep hebben we aandacht voor jou. Je mag doen waar je goed in bent, zodat je in je kracht staat en kansen kunt creëren voor jezelf en anderen. Dat kun je doen bij één stichting, maar ook bij meerdere stichtingen als je verschillende talenten wilt inzetten. Wil je jouw krachten versterken, dan is daar alle ruimte voor. Je gemotiveerde collega’s staan klaar om je vanuit hun expertise te helpen in jouw verdere ontwikkeling. Hierdoor leer je bijna elke dag wel iets nieuws. Ook kun je opleidingen en cursussen volgen. Wil je doorgroeien en mooie stappen zetten in je carrière? Geef het dan zeker aan! We gaan graag met je in gesprek om te kijken welke kansen er binnen MIK & PIW Groep liggen.  

Lerende organisatie

Binnen onze organisatie zijn er altijd mogelijkheden om praktijkervaring op te doen door middel van een stage of een afstudeeropdracht. Benieuwd of heb je vragen? Neem contact op met onze afdeling Personeelszaken via personeelszaken@mik-piwgroep.nl

Enthousiast geraakt om bij onze organisatie te komen werken, maar staat er op dit moment geen passende vacature voor jou bij? Stuur je open sollicitatie naar personeelszaken@mik-piwgroep.nl en we bespreken graag met je wat de mogelijkheden zijn! 

De organisatieonderdelen 

MIK & PIW Groep bestaat uit drie organisatieonderdelen: Kinderopvang, Sociaal Werk en Ondersteunende Diensten. Binnen elk onderdeel kun je op een unieke manier kansen creëren. Voor wie en hoe, dat lees je hier.  

Sociaal werk

Voor een sterke samenleving

Ondersteunende diensten

Voor een krachtige organisatie.

Kinderopvang

Voor de kansrijke ontwikkeling van kinderen.

Solliciteren

Open sollicitatie

Bedankt voor je sollicitatie! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Voornaam
*
Achternaam
*
Adres
*
Postcode en woonplaats
*
Geboortedatum
*
Telefoonnummer
*
E-mailadres
*
Motivatiebrief
*
cv
*
Diploma
Via welk kanaal ben jij op onze vacature geattendeerd?
*
Ben jij door een huidige medewerker op de vacature gewezen?
*
Indien ja, naam medewerker
Akkoord met onze privacyverklaring en algemene voorwaarden
*