Partners in Welzijn

Partners in Welzijn

Wil je een lichtpuntje zijn voor mensen? Voor hen het verschil maken door naar ze te luisteren en ze de handvatten te bieden om vraagstukken aan te pakken? Bij Partners in Welzijn ondersteun je mensen om hun kracht te benutten of terug te vinden. Zodat ze hun leven kunnen leiden op een manier die zij prettig vinden. Dat doe je door te kijken naar mogelijkheden. Waar put iemand kracht uit en hoe kan die kracht ingezet worden om een probleem op te lossen? Jij bent dat steuntje in de rug waardoor zij weer verder kunnen.  

En het team van Partners in Welzijn is jouw steuntje in de rug. Werkgeluk staat voorop. Je deskundige en creatieve collega’s zijn erg betrokken. We letten goed op je en voeren regelmatig persoonlijke gesprekken. Als het even iets minder goed gaat, zoeken we samen naar de beste oplossing. Ook niet onbelangrijk: er wordt veel gelachen. Daarnaast is er ruimte voor zelforganisatie. Dat betekent dat je mag meedenken over ontwikkelingen, je eigen werk of hoe we dingen samen beter kunnen doen. Daarbij mag je ook dingen uitproberen. Dat gaat niet altijd meteen goed, maar dat is niet erg. Je doet er ervaring mee op en daar word je sterker van. Een beetje lef is goed voor de innovatie!   

Meer weten over Partners in Welzijn en onze werkwijze? Bekijk onze website 

Uitgelichte
vacatures

We hebben een aantal interessante vacatures alvast voor je geselecteerd. Als hier niets voor je tussen zit, druk dan even op de knop ‘Bekijk alle vacatures’. Er zijn genoeg mogelijkheden! Staat daar ook geen geschikte vacature voor jou bij? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen.

Stagiaire Maatschappelijk werker

Wist je dat

Wij een herkenbaar gezicht zijn in buurten en wijken, omdat dit de plek is van waaruit wij ons werk doen?

We meer bereiken met en voor de samenleving, omdat we heel goed samenwerken en kansen aan elkaar verbinden?

Je bij ons als collega veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden hebt en je dus ook kansen creëert voor jezelf?

Testimonials

Momenteel geen vacatures beschikbaar

Meer weten over Partners in Welzijn en onze werkwijze?

Onze andere stichtingen

Centrum voor Jeugd en Gezin

Opvoeden en opgroeien is niet makkelijk. Vind jij het leuk om kind en ouder te helpen met vragen hierover? Dat kan bij Centrum voor Jeugd en Gezin. Er is geen vraag die hier niet gesteld kan worden!

Knooppunt Informele Zorg

Wil je informele zorg op de kaart zetten en zorgen dat mantelzorgers, (zorg)vrijwilligers en ervaringsdeskundigen sterker staan? Dat doe je bij Knooppunt Informele Zorg.

Solliciteren

Open sollicitatie

Bedankt voor je sollicitatie! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Voornaam
*
Achternaam
*
Adres
*
Postcode en woonplaats
*
Geboortedatum
*
Telefoonnummer
*
E-mailadres
*
Motivatiebrief
*
cv
*
Diploma
Via welk kanaal ben jij op onze vacature geattendeerd?
*
Ben jij door een huidige medewerker op de vacature gewezen?
*
Indien ja, naam medewerker
Akkoord met onze privacyverklaring en algemene voorwaarden
*