Knooppunt Informele Zorg

Knooppunt Informele Zorg 

In onze huidige samenleving is de informele zorg onmisbaar. We kunnen niet zonder mantelzorgers, (zorg)vrijwilligers en ervaringsdeskundigen. Maar hoeveel mensen beseffen dat eigenlijk? Bij het Knooppunt Informele Zorg zet je informele zorg op de kaart en geef je het de aandacht die het verdient. Vanuit jouw verbindende rol versterk je de mensen en organisaties die zich inzetten in de informele zorg en verbeter je de samenwerking met professionals in de formele zorg.  

 

Ben je nieuwsgierig, enthousiast en betrokken? Dan pas je zeker in ons team. Elke dag werken we aan de verbreding van onze expertise, zodat we morgen ons werk nóg beter kunnen doen. We staan klaar voor de mensen en partners in onze regio, maar ook voor jou als collega. Meedenken en samenwerken is onze kracht. Als je er even niet uitkomt, kijken we met je mee en helpen we je. Dat doen we ook voor de mensen voor wie we ons inzetten. En als we zelf iets niet kunnen oplossen, zorgen we dat de vraag op de juiste plek terecht komt binnen ons grote netwerk. Zo zetten we samen in op kansen voor iedereen.  

Meer weten over het Knooppunt Informele Zorg, onze werkwijze en onze partnerorganisaties? Bekijk onze website 

Uitgelichte
vacatures

We hebben een aantal interessante vacatures alvast voor je geselecteerd. Als hier niets voor je tussen zit, druk dan even op de knop ‘Bekijk alle vacatures’. Er zijn genoeg mogelijkheden! Staat daar ook geen geschikte vacature voor jou bij? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen.

Er zijn momenteel geen vacatures beschikbaar voor deze stichting, maar kijk gerust bij onze andere stichtingen of stuur een open sollicitatie.

Wist je dat

Wij een van de weinige organisaties in Nederland zijn die zich volgens een unieke overkoepelende werkwijze inzetten voor de informele zorg?

We echt van de kansen zijn en alle opties verkennen om nog beter te worden in het versterken van de informele zorg?

Je bij ons niemand van het kastje naar de muur hoeft te sturen: wij zorgen dat elke zorgvraag op de juiste plek terecht komt.

Testimonials

“Er is één duidelijke missie waar iedereen voor gaat: kanskracht voor álle inwoners”

Meer weten over Knooppunt Informele Zorg en onze werkwijze?

Onze andere stichtingen

Centrum voor Jeugd en Gezin

Opvoeden en opgroeien is niet makkelijk. Vind jij het leuk om kind en ouder te helpen met vragen hierover? Dat kan bij Centrum voor Jeugd en Gezin. Er is geen vraag die hier niet gesteld kan worden!

Knooppunt Informele Zorg

Wil je informele zorg op de kaart zetten en zorgen dat mantelzorgers, (zorg)vrijwilligers en ervaringsdeskundigen sterker staan? Dat doe je bij Knooppunt Informele Zorg.

Solliciteren

Open sollicitatie

Bedankt voor je sollicitatie! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Voornaam
*
Achternaam
*
Adres
*
Postcode en woonplaats
*
Geboortedatum
*
Telefoonnummer
*
E-mailadres
*
Motivatiebrief
*
cv
*
Diploma
Via welk kanaal ben jij op onze vacature geattendeerd?
*
Ben jij door een huidige medewerker op de vacature gewezen?
*
Indien ja, naam medewerker
Akkoord met onze privacyverklaring en algemene voorwaarden
*