Ecsplore

Ecsplore 

Een gezond, vitaal en sociaal leven, willen we dat niet allemaal? Bij Ecsplore zet je je daar dagelijks voor in. Al sinds 2009 werken we in de Westelijke Mijnstreek aan de verbetering van het sportieve en culturele klimaat. In opdracht van de gemeenten Sittard-Geleen, Beekdaelen en Stein bieden we een breed aanbod aan activiteiten aan. Dat doen we voor mensen van alle leeftijden: peuters, kinderen, jongeren, volwassenen, 55-plussers en senioren. Daarnaast hebben we speciale aandacht voor kwetsbare doelgroepen en richten we ons op de beweegaanbieders.  

Naast onze activiteiten, is ons team ook lekker beweeglijk. Het is een feest om met dit gemotiveerde en creatieve team te werken. Iedereen staat altijd voor je klaar. Samen zorgen we voor de beste projecten en activiteiten in de regio. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan voorop! Maar ook gezelligheid is hier erg belangrijk. Er vinden regelmatig (sportieve) uitjes plaats en we lunchen altijd samen. Natuurlijk wel op een gezonde manier, met een wandeling als afsluiting.  

Meer weten over Ecsplore en onze werkwijze? Bekijk onze website 

Uitgelichte
vacatures

We hebben een aantal interessante vacatures alvast voor je geselecteerd. Als hier niets voor je tussen zit, druk dan even op de knop ‘Bekijk alle vacatures’. Er zijn genoeg mogelijkheden! Staat daar ook geen geschikte vacature voor jou bij? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen.

Vakleerkracht Bewegingsonderwijs

Wist je dat

Met onze ondersteuning iedereen op zijn of haar eigen niveau de sportieve én culturele talenten kan ontwikkelen?

We een bijdrage leveren aan het individuele welzijn, maar ook aan de verbinding in de regionale samenleving?

Onze collega’s heel goed zijn in het bedenken van nieuwe initiatieven om de kanskracht in de regio te vergroten?

Testimonials

“Ik laat mensen zien wat de gevolgen zijn van specifieke keuzes en geef ze de juiste vaardigheden om om te gaan met prikkels en sociale druk”

Meer weten over Ecsplore en onze werkwijze?

Onze andere stichtingen

Centrum voor Jeugd en Gezin

Opvoeden en opgroeien is niet makkelijk. Vind jij het leuk om kind en ouder te helpen met vragen hierover? Dat kan bij Centrum voor Jeugd en Gezin. Er is geen vraag die hier niet gesteld kan worden!

Knooppunt Informele Zorg

Wil je informele zorg op de kaart zetten en zorgen dat mantelzorgers, (zorg)vrijwilligers en ervaringsdeskundigen sterker staan? Dat doe je bij Knooppunt Informele Zorg.

Solliciteren

Open sollicitatie

Bedankt voor je sollicitatie! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Voornaam
*
Achternaam
*
Adres
*
Postcode en woonplaats
*
Geboortedatum
*
Telefoonnummer
*
E-mailadres
*
Motivatiebrief
*
cv
*
Diploma
Via welk kanaal ben jij op onze vacature geattendeerd?
*
Ben jij door een huidige medewerker op de vacature gewezen?
*
Indien ja, naam medewerker
Akkoord met onze privacyverklaring en algemene voorwaarden
*