Sociaal werk

Mensen, van jong tot oud, lopen in het leven tegen uiteenlopende vragen, ideeën en behoeften aan. Over bijvoorbeeld opvoeden, financiën en psychische en fysieke gezondheid. Binnen de sociaal werk-stichtingen van MIK & PIW Groep ondersteun je mensen, zodat zij zich goed kunnen voelen en hun kansen kunnen benutten. Zodat ze zelfstandig mee kunnen doen in onze samenleving. Daar zet je je samen met betrokken collega’s en interne en externe partners voor in. Met hen ondersteun je mensen in het uiten van hun ideeën, behoeften, vragen of problemen en ga je met hen op zoek naar de beste manier om hiermee om te gaan.

Is het welzijn van andere mensen alles voor jou? Kun je goed organiseren en samenwerken? Die krachten komen helemaal van pas binnen Sociaal Werk. Meer weten over onze stichtingen binnen Sociaal Werk en de mensen die er werken? Druk dan op de knop of lees hieronder de verhalen van onze medewerkers.

Testimonials

“Ik ben hier zelfstandig, maar ik doe het niet alleen”

“Ik kan andere mensen laten schitteren, dat heb ik altijd al gewild”

“Er is één duidelijke missie waar iedereen voor gaat: kanskracht voor álle inwoners”

“Ik laat mensen zien wat de gevolgen zijn van specifieke keuzes en geef ze de juiste vaardigheden om om te gaan met prikkels en sociale druk”

“Ondanks dat we groot zijn, kunnen we op elke locatie onszelf zijn.”

Uitgelichte
vacatures

We hebben een aantal interessante vacatures alvast voor je geselecteerd. Als hier niets voor je tussen zit, druk dan even op de knop ‘Bekijk alle vacatures’. Er zijn genoeg mogelijkheden! Staat daar ook geen geschikte vacature voor jou bij? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen.

Vakleerkracht Bewegingsonderwijs

Stichtingen

Centrum voor Jeugd en Gezin

Opvoeden en opgroeien is niet makkelijk. Vind jij het leuk om kind en ouder te helpen met vragen hierover? Dat kan bij Centrum voor Jeugd en Gezin. Er is geen vraag die hier niet gesteld kan worden!

Knooppunt Informele Zorg

Wil je informele zorg op de kaart zetten en zorgen dat mantelzorgers, (zorg)vrijwilligers en ervaringsdeskundigen sterker staan? Dat doe je bij Knooppunt Informele Zorg.

Solliciteren

Open sollicitatie

Bedankt voor je sollicitatie! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Voornaam
*
Achternaam
*
Adres
*
Postcode en woonplaats
*
Geboortedatum
*
Telefoonnummer
*
E-mailadres
*
Motivatiebrief
*
cv
*
Diploma
Via welk kanaal ben jij op onze vacature geattendeerd?
*
Ben jij door een huidige medewerker op de vacature gewezen?
*
Indien ja, naam medewerker
Akkoord met onze privacyverklaring en algemene voorwaarden
*