Stichtingen

Binnen MIK & PIW Groep werken we met zes stichtingen, gericht op Kinderopvang en Sociaal Werk. Iedere stichting heeft haar eigen aandachtsgebied en unieke krachten. Maar allemaal hebben we één doel: kansen bieden aan mensen in de regio en zorgen dat ze deze benutten. Dat lukt ons het beste als we samenwerken! 

Kinderopvang

Ben je op zoek naar een kinderopvang waar je echt aandacht kunt hebben voor de kinderen? Waar je alle ruimte krijgt om je begeleiding af te stemmen op de behoeften van elk kind? En waar je gebruik kunt maken van de brede expertise van je collega’s, om ieder kind op de beste manier te ondersteunen? Dan is werken bij MIK Kinderopvang of Spelenderwijs iets voor jou!

Spelenderwijs

MIK Kinderopvang

Sociaal Werk

Centrum voor Jeugd en Gezin

Opvoeden en opgroeien is niet makkelijk. Vind jij het leuk om kind en ouder te helpen met vragen hierover? Dat kan bij Centrum voor Jeugd en Gezin. Er is geen vraag die hier niet gesteld kan worden!

Knooppunt Informele Zorg

Wil je informele zorg op de kaart zetten en zorgen dat mantelzorgers, (zorg)vrijwilligers en ervaringsdeskundigen sterker staan? Dat doe je bij Knooppunt Informele Zorg.

Ecsplore

Dagelijks bewegen is letterlijk van levensbelang. Kom jij je bij Ecsplore inzetten voor een gezond, vitaal en sociaal leven voor iedereen in de regio?

Partners in Welzijn

Mensen ondersteunen in het terugvinden en inzetten van hun eigen kracht, zodat ze hun leven kunnen leiden zoals ze dat zelf graag willen. Dat doen we bij Partners in Welzijn. Wie wil zich niet inzetten voor dat mooie doel?

Solliciteren

Open sollicitatie

Bedankt voor je sollicitatie! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Voornaam
*
Achternaam
*
Adres
*
Postcode en woonplaats
*
Geboortedatum
*
Telefoonnummer
*
E-mailadres
*
Motivatiebrief
*
cv
*
Diploma
Via welk kanaal ben jij op onze vacature geattendeerd?
*
Ben jij door een huidige medewerker op de vacature gewezen?
*
Indien ja, naam medewerker
Akkoord met onze privacyverklaring en algemene voorwaarden
*