Ondersteunende diensten

Dat al onze collega’s zich maximaal inzetten voor de regio is fantastisch. Om dat goed en gezond te kunnen blijven doen, worden zij geholpen door Ondersteunende Diensten. Hieronder vallen de volgende afdelingen:

  • Facilitair
  • Financiën
  • HR
  • ICT
  • Managementondersteuning
  • Marketing en Communicatie

Vanuit dit organisatieonderdeel ondersteun je collega’s bij de uitvoering van hun dagelijkse taken. Met jouw vakkennis en expertise help je hen om zich nog beter in te zetten voor de maatschappij. Zo zorg je voor kansen voor de regio en je collega’s. Aan jou de keuze vanuit welke positie je dat doet. Wil je als HR-medewerker je collega’s helpen in hun groei binnen de organisatie? Vind je het belangrijk om collega’s op financieel gebied te ontlasten, zodat zij zich kunnen focussen op hun cliënten? Of sluit je liever aan bij ons ICT-team, waar je met het onderhoud en beheer van systemen en software het werk van collega’s makkelijker maakt? Neem eens een kijkje bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Ontdek of je vanuit jouw kracht en vakgebied kansen kunt creëren voor de regio, je collega’s en jezelf.

 

Testimonials

“Hoe druk het soms ook is, iedereen maakt altijd tijd vrij om me te helpen.”

“Het maakt niet uit in welke functie je zit, je wordt op dezelfde manier behandeld.”

Uitgelichte
vacatures

We hebben een aantal interessante vacatures alvast voor je geselecteerd. Als hier niets voor je tussen zit, druk dan even op de knop ‘Bekijk alle vacatures’. Er zijn genoeg mogelijkheden! Staat daar ook geen geschikte vacature voor jou bij? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen.

Momenteel geen vacatures beschikbaar

Stichtingen

Centrum voor Jeugd en Gezin

Opvoeden en opgroeien is niet makkelijk. Vind jij het leuk om kind en ouder te helpen met vragen hierover? Dat kan bij Centrum voor Jeugd en Gezin. Er is geen vraag die hier niet gesteld kan worden!

Knooppunt Informele Zorg

Wil je informele zorg op de kaart zetten en zorgen dat mantelzorgers, (zorg)vrijwilligers en ervaringsdeskundigen sterker staan? Dat doe je bij Knooppunt Informele Zorg.

Solliciteren

Open sollicitatie

Bedankt voor je sollicitatie! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Voornaam
*
Achternaam
*
Adres
*
Postcode en woonplaats
*
Geboortedatum
*
Telefoonnummer
*
E-mailadres
*
Motivatiebrief
*
cv
*
Diploma
Via welk kanaal ben jij op onze vacature geattendeerd?
*
Ben jij door een huidige medewerker op de vacature gewezen?
*
Indien ja, naam medewerker
Akkoord met onze privacyverklaring en algemene voorwaarden
*