Kinderopvang

Van baby tot kleuter tot schoolkind: elk kind verdient een kansrijke start! Dat is wat al onze kinderopvanglocaties drijft. We bieden kinderopvang aan in de vorm van peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. In een veilige en vertrouwde omgeving die voelt als thuis, ontdek je samen met kinderen de wereld. Ook is er bij onze kinderopvanglocaties aandacht voor jou en je eigen ontwikkeling. Je mag meedenken en hebt alle ruimte om er vanuit jouw ervaring te zijn voor de kinderen. Dat doe je met veel persoonlijke aandacht en de focus op een gezonde leefstijl. Zo zorg jij voor een kansrijke toekomst voor ieder kind.

Omdat stichting MIK Kinderopvang en Spelenderwijs beide onderdeel zijn van één grote organisatie (MIK & PIW Groep), kunnen we gebruikmaken van de expertise van collega’s uit alle stichtingen die onder de organisatie vallen. Zo kunnen we ons samen nog beter inzetten voor gezonde kinderopvang, beweging en kansen voor alle kinderen. Door de nauwe samenwerking van de kinderopvangstichtingen is het ook mogelijk om aan de slag te gaan op de overkoepelende afdeling Planning of de afdeling Pedagogiek, waar je vanuit jouw kracht op een andere manier kunt bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen.

Testimonials

“Ik laat mensen zien wat de gevolgen zijn van specifieke keuzes en geef ze de juiste vaardigheden om om te gaan met prikkels en sociale druk”

“De interne verbinding vind ik hier super.”

“Ik mag meewerken aan een goede toekomst van kinderen.”

“Je mag leren door te vallen en op te staan.”

“Ik haal zo veel voldoening uit om die blije gezichtjes van kinderen te zien.”

“Ondanks dat we groot zijn, kunnen we op elke locatie onszelf zijn.”

“Er is geen mooier geluid dan de lach van een baby.”

“Ik help niet alleen de kinderen, maar ook ouders en verzorgers.”

“Het allermooiste is de band die je opbouwt met de kinderen, ouderen en collega’s.”

Werken en leren

Heb je nog geen ervaring in de kinderopvang en/of bezit je nog niet over het juiste diploma? Dan kun je bij ons een BBL-opleiding binnen de kinderopvang volgen. Eén dag per week verbreed je op school je vakkennis en vaardigheden. De andere vier dagen leer je bij ons hoe het werkt in de praktijk. Zo ontdek je meteen of je op de juiste plek in de organisatie zit. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen?

Uitgelichte
vacatures

We hebben een aantal interessante vacatures alvast voor je geselecteerd. Als hier niets voor je tussen zit, druk dan even op de knop ‘Bekijk alle vacatures’. Er zijn genoeg mogelijkheden! Staat daar ook geen geschikte vacature voor jou bij? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen.

Pedagogisch Medewerker voor BSO Baeks Kompas

Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch creatief talent

Pedagogisch medewerkers op diverse locaties

Pedagogisch Medewerker

Vrijwilliger Kinderopvang (PO/BSO)

Pedagogisch medewerker KDV de Loft- combi flex mogelijk

Flexibele Pedagogisch medewerker : combi babygroep en flex-uren

Vrijwilliger kinderopvang (KDV/PO/BSO)

Pedagogisch (flex)medewerker KDV

Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch medewerker voor BSO Sint Pieter in Maastricht

Stichtingen

Centrum voor Jeugd en Gezin

Opvoeden en opgroeien is niet makkelijk. Vind jij het leuk om kind en ouder te helpen met vragen hierover? Dat kan bij Centrum voor Jeugd en Gezin. Er is geen vraag die hier niet gesteld kan worden!

Knooppunt Informele Zorg

Wil je informele zorg op de kaart zetten en zorgen dat mantelzorgers, (zorg)vrijwilligers en ervaringsdeskundigen sterker staan? Dat doe je bij Knooppunt Informele Zorg.

Solliciteren

Open sollicitatie

Bedankt voor je sollicitatie! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Voornaam
*
Achternaam
*
Adres
*
Postcode en woonplaats
*
Geboortedatum
*
Telefoonnummer
*
E-mailadres
*
Motivatiebrief
*
cv
*
Diploma
Via welk kanaal ben jij op onze vacature geattendeerd?
*
Ben jij door een huidige medewerker op de vacature gewezen?
*
Indien ja, naam medewerker
Akkoord met onze privacyverklaring en algemene voorwaarden
*