Spelenderwijs

Spelenderwijs

Ben je op zoek naar een kinderopvang waar je echt contact kunt maken met kinderen? Waar je alle ruimte krijgt om je begeleiding af te stemmen op de behoeften van elk kind? En waar je gebruik kunt maken van de brede expertise van je collega’s, om ieder kind op de beste manier te ondersteunen? Bij MIK Kinderopvang en bij Spelenderwijs investeer je in het geluk en de ontwikkeling van álle kinderen. Samen gaan we voor rust, veiligheid en vertrouwen. Voor een omgeving waarin elk kind zich prettig voelt en zichzelf kan zijn. Dankzij jou ontwikkelen de kinderen zich op hun eigen manier en tempo. Jij maakt ze klaar om hun kansen te benutten in de maatschappij. 

Het vergroten van die kansen doe je met talentvolle collega’s. Je komt terecht in een warm team, dat oog heeft voor jouw wensen en zorgen. Het team is creatief en ondernemend. Jullie kijken altijd naar hoe dingen nog beter kunnen. Hoe kan bijvoorbeeld de samenwerking met de buurt verbeterd worden, zodat jullie de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang goed kunnen laten aansluiten op (wensen van) de omgeving? Daarnaast is dit een heel georganiseerde werkomgeving. Door de duidelijke werkwijze en aansturing weet je altijd wat er van je verwacht wordt. Ondertussen heb je wel alle ruimte om mee te denken over de inrichting van je werk en om binnen de hele organisatie je mogelijkheden te verkennen. Er is genoeg te ontdekken!  

Meer over MIK Kinderopvang lees je hier. Wil je meer lezen over Spelenderwijs? Klik dan hier. 

Werken en leren

Heb je nog geen ervaring in de zorg en welzijn sector en/of bezit je nog niet over het juiste diploma? Dan kun je bij ons een BBL-opleiding binnen de kinderopvang volgen. Eén dag per week verbreed je op school je vakkennis en vaardigheden. De andere vier dagen leer je bij ons hoe het werkt in de praktijk. Zo ontdek je meteen of je op de juiste plek in de organisatie zit. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen?

Uitgelichte
vacatures

We hebben een aantal interessante vacatures alvast voor je geselecteerd. Als hier niets voor je tussen zit, druk dan even op de knop ‘Bekijk alle vacatures’. Er zijn genoeg mogelijkheden! Staat daar ook geen geschikte vacature voor jou bij? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen.

Pedagogisch Medewerker voor BSO Baeks Kompas

Pedagogisch medewerkers op diverse locaties

Vrijwilliger Kinderopvang (PO/BSO)

Pedagogisch medewerker KDV de Loft- combi flex mogelijk

Vrijwilliger kinderopvang (KDV/PO/BSO)

Wist je dat

Wij kind en ouder het allerbeste kunnen bieden, dankzij de vele expertises die we in huis hebben?

Je binnen onze kinderopvanglocaties met je eigen creatieve ideeën aan de slag mag?

We veel aandacht hebben voor jou en je ontwikkeling, zodat ook jouw kanskracht wordt vergroot?

Testimonials

“Ik laat mensen zien wat de gevolgen zijn van specifieke keuzes en geef ze de juiste vaardigheden om om te gaan met prikkels en sociale druk”

“De interne verbinding vind ik hier super.”

“Ik haal zo veel voldoening uit om die blije gezichtjes van kinderen te zien.”

Meer weten over Spelenderwijs en onze werkwijze?

Onze andere stichtingen

Centrum voor Jeugd en Gezin

Opvoeden en opgroeien is niet makkelijk. Vind jij het leuk om kind en ouder te helpen met vragen hierover? Dat kan bij Centrum voor Jeugd en Gezin. Er is geen vraag die hier niet gesteld kan worden!

Knooppunt Informele Zorg

Wil je informele zorg op de kaart zetten en zorgen dat mantelzorgers, (zorg)vrijwilligers en ervaringsdeskundigen sterker staan? Dat doe je bij Knooppunt Informele Zorg.

Solliciteren

Open sollicitatie

Bedankt voor je sollicitatie! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Voornaam
*
Achternaam
*
Adres
*
Postcode en woonplaats
*
Geboortedatum
*
Telefoonnummer
*
E-mailadres
*
Motivatiebrief
*
cv
*
Diploma
Via welk kanaal ben jij op onze vacature geattendeerd?
*
Ben jij door een huidige medewerker op de vacature gewezen?
*
Indien ja, naam medewerker
Akkoord met onze privacyverklaring en algemene voorwaarden
*