“Er is geen mooier geluid dan de lach van een baby.”

Voor wie vergroot jij de kanskracht?

Bij MIK & PIW Groep zet ik me in voor de ontwikkeling van onder andere de allerkleinsten. Omdat ik als locatiemanager zorg voor een veilige omgeving waarin zij kunnen spelen en leren, vergroot ik hun kansen in de toekomstige samenleving. Hoe mooi is dat? Om dit te kunnen doen, vind ik het wel belangrijk om ook zelf in ontwikkeling te blijven. Daar krijg ik bij MIK & PIW Groep alle ruimte voor. Wat echt superfijn is, is dat er wordt gekeken naar wie ik ben als persoon. Waar ben ik goed in? Wat helpt mij om me te ontwikkelen in mijn werk? En wat wil ik uiteindelijk bereiken? Als ik daar een training voor nodig heb, dan wordt dat geregeld.

Hoe vergroot je die kanskracht voor jou en de kinderen?

Er is geen mooier geluid dan de lach van een baby. Maar elke baby wordt vrolijk van iets anders. Laatst hebben de pedagogisch medewerkers van mijn locaties de training Babyspecialist gevolgd. De kennis die zij opdeden in die training is voor mij ook heel belangrijk, want dat helpt me om mijn opvanglocaties te verbeteren.  Daarom ben ik na de training uitgebreid met de pedagogisch medewerkers in gesprek gegaan. Hierdoor weet ik nu zelf ook wat de allerkleinsten echt nodig hebben en welke materialen ik daarbij kan inzetten. Ook heb ik veel aan mijn collega’s. Er is altijd wel iemand die ergens iets van weet. Bijvoorbeeld hoe we kinderen kunnen voorbereiden op de overgang van de opvang naar de basisschool. Samen staan we sterker en kunnen we het leven van ieder kind leuker en makkelijker maken.

Hoe maakt MIK & PIW Groep optimaal gebruik van jouw kracht?

Ik mag hier alles doen en uitproberen. Ik bepaal zelf wat er voor mijn locaties nodig is om zowel de kinderen als mijn collega’s gelukkig te maken. Wat heeft mijn team nodig om met plezier te werken? Wat vind ik belangrijk voor de kinderen? En met wie kan ik binnen en buiten de kinderopvang samenwerken, zodat we echt iets moois kunnen neerzetten? Als mijn ideeën een keertje minder goed uitpakken, vindt niemand dat erg. Wat ook prettig is, is de goede balans tussen mijn werk en privéleven. Werk ik vandaag tot in de avond, dan kan ik heel makkelijk inplannen dat ik morgenmiddag thuis ben en gezellig met mijn eigen kinderen kan spelen!

Meer verhalen

Ik heb hele fijne en toegankelijke collega’s door wie ik me enorm gesteund voel.

“De interne verbinding vind ik hier super.”

Uitgelichte
vacatures

We hebben een aantal interessante vacatures alvast voor je geselecteerd. Als hier niets voor je tussen zit, druk dan even op de knop ‘Bekijk alle vacatures’. Er zijn genoeg mogelijkheden! Staat daar ook geen geschikte vacature voor jou bij? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen.

Vakantiewerk kinderopvang

Pedagogisch Medewerker voor BSO Villa Max

Pedagogisch Medewerker

Creatief pedagogisch medewerker

Pedagogisch medewerkers op diverse locaties

Pedagogisch Medewerker

Flexibele Pedagogisch medewerker : combi babygroep en flex-uren

Pedagogisch (flex)medewerker KDV

Pedagogisch Medewerker

Vakantiewerk / bijbaan kinderopvang

Gepensioneerd Pedagogisch Medewerker

Solliciteren

Open sollicitatie

Bedankt voor je sollicitatie! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Voornaam
*
Achternaam
*
Adres
*
Postcode en woonplaats
*
Geboortedatum
*
Telefoonnummer
*
E-mailadres
*
Motivatiebrief
*
cv
*
Diploma
Via welk kanaal ben jij op onze vacature geattendeerd?
*
Ben jij door een huidige medewerker op de vacature gewezen?
*
Indien ja, naam medewerker
Akkoord met onze privacyverklaring en algemene voorwaarden
*